Soutěž…!!! Klikněte SEM

Březen 2009

Plavky na pláž

31. března 2009 v 19:39 | Girls |  Oblečení
BikinyBikinyBikinyBikinyTankinyBikinyBikinyBikinyBikinyBikinyBikinyBikiny

CooL Conversky

31. března 2009 v 19:37 | Girls |  CoOl BoTy

Vlnky

31. března 2009 v 19:35 | Girls |  Účesy

Sexy Melíry

31. března 2009 v 19:33 | Girls |  Účesy

Extravagantní melíry

31. března 2009 v 19:32 | Girls |  Účesy

Krátké účesy

31. března 2009 v 19:31 | Girls |  Účesy

Najdi si svůj styl...!!!!

31. března 2009 v 19:24 | Girls |  TeStY

1) Je horký letní den a ty zamíříš s kámoškou do cukrárny. Co si dáš na osvěžení?

  • a) Výbornou ovocnou zmrzlinu
  • b) Ledovou kávu
  • c) Ovocný jogurtový drink

2) Kdyby sis měla vybrat své auto snů, bylo by to...


  • a) nejnovější Porsche nebo jiný super sporťák
  • b) stylový dlouhý kabriolet
  • c) sportovní velký džíp

3) Se kterou z těchto stars by sis alespoň na měsíc ráda vyměnila život?


  • a) Natalie Portman
  • b) Beoyncé Knowles
  • c) Cameron Diaz

4) Užíváš si skvělou atmosféru na letním hudebním festivalu. Jak si budeš krátit dlouhou chvíli při čekání na svou oblíbenou kapelu?


  • a) Nakupováním dárečků pro kámoše a kámošky
  • b) Snahou dostat se do zákulisí za svým idolem!
  • c) Házením frisbee s klukama z vedlejšího stanu:-)

Vyhodnocení:


Spočítej si, které písmenko v tvých odpovědích převažovalo a mrkni se na to, jak si dopadla!

Nejvíce A
Slečna dokonalá

Nikdo tě nemůže nachytat v situaci, kdy bys nebyla pečlivě upravená a oblečená podle posledních módních trendů. I doma jsi vždycky jako ze škatulky. Držíš se barev a osvědčených hadříků, které skvěle ladí s tvým perfektním stylem! Pro tebe jsou nej zajímavé doplňky jako vychytané čelenky, sexy balerínky. výraznější líčení a třpytivé ozdůbky.


Nejvíce B
Elegantní kočka

Máš skvělý čich na nejžhavější módní trendy, ostatní holky ti mohou jen závidět! Navíc si umíš všechno skvěle barevně sladit. Vybírej si vždycky originální doplňky, ať už zábavnou kabelku, tašku s obrázky nebo botky, co právě letí. Ještě jedno se ti nedá upřít - máš vždycky super přehled o tom, co nosí které celebrity.


Nejvíce C
Sportovní pohodářka

Líčíš a oblékáš se tak, aby jsi tím netrávila příliš mnoho času a nezdržovalo tě to od jiných, zábavnějších věcí. Používáš make-up, který tě nenechá na holičkách, když skočíš šipku do bazénu a sportovní pohodové oblečení, ve kterém vyrážíš jak ven, tak třeba do kina nebo na procházku. Vychytej si zábavné maličkost, jako jsou barevné tkaničky, přívěsky na klíče a na mobil nebo kšiltovku, kterou jen tak někdo nemá.

Celebrity a jejich rAdy

31. března 2009 v 19:17 | Girls |  Kosmetika
Paris Hilton
"Mám super trik, díky kterému hned získám krásně rozzářené oči. Stíny si rozetřu jen u vnějších koutků oka a do středu víčka nanesu trochu lesku."

Lindsay Lohan
"Vyzkoušej stejně jako já barevné kontaktní čočky! Nejsou až tak drahé, koupíš je snad v každé optice a hlavně - změní tě k nepoznání! Vyzkoušej je a uvidíš sama! Splň si svůj sen a staň se třeba modroočkou nebo zelenookou kočkou":-)

Rihanna
"Starám se o svoje rty, někdo říká, že až přehnaně, ale já si to nemyslím! Tak třikrát týdně přejíždím přes rty jemným zubním kartáčkem, pak je přetřu kosmetickou vazelínou a tu nechám tak 10-15 minut na rtech působit. Rty jsou pak nádherně jemné!"

Nicky Hilton
"Každé ráno si tři minuty sprchuji obličej horkou vodou! Neříkám ale, že je to dobré pro všechny! Přece jen máme každá jinou pleť!"

Beyoncé
"Mám dobrou radu pro nadýchanou bohatou hřívu! Ke kořínkům vlasů vetřu pomocí prstů jemně trochu pudru. Pak je fénuji (jen u hlavy) tak deset minut horkým vzduchem. Je to lepší, než kdybych si na sebe nastříkala kilo laku na vlasy!"

Gwen Stefani
"Na okraji horních víček si dělám černou tužkou maličké "ďubky". Moje řasy díky tomu vypadají mnohem hustší!"

Madonna
"Jednoduchý, ale účinný trik. Aby se vlasy krásně leskly, přelij je po umytí vodou s octem. Potom je ještě jednou spláchni čistou skoro studenou vodou."

Fergie
"Jím denně tak dva tři banány. Jsou super na pleť, která je po nich krásně pružná."

Jessica Simpson
"Každý večer si po sprše a peelingu celého těla namažu pokožku hydratačním krémem a pak přidám starý dobrý samoopalovák. Díky tomu vypadám pořád hezky opáleně".

Avril Lavigne
"Vitamín C napíná vazivo a je super na hubnutí! Každé ráno a večer si dávám sklenici vody s čerstvě vymačkanou citronovou šťávou.

Shakira
"Ráda jím čerstvé fíky, které podporují rychlé trávení. Pozor! Zapomeňte na nápoje s bublinkami! Ty nám v těle dělají jen samou neplechu a zbytečně nadýmají břicho."

Chceš mít krásnou pleť

31. března 2009 v 18:46 | Girls |  Kosmetika
1) Přestaň tolik solit! Sůl nepůsobí dobře nejen na srdce, ale i na pleť.

2) Zapomeň na polotovary. Připravuj si pokud možno co nejvíce čerstvých jídel.

3) Sniž spotřebu cukru a kávy. I tyto potraviny můžou způsobit zhoršení pleti.

4) Nepřejídej se bílou rýží, pšeničnými a mléčnými výrobky a bramborami.

5) Přidej do jídelníčku více ryb. Obsahují omega-3 kyseliny nezbytné pro hydrataci pokožky.

6) Fenykl vyplaví toxiny z těla a pročistí pleť, červená cibule tvé tělo skvěle detoxikuje.

7) Jez ovoce a slunečnicová a sezamová semínka.

8) Nezapomínej dodržovat pitný režim!!

Triky podle celebrit

31. března 2009 v 18:40 | Girls |  Kosmetika

Chceš mít krásně rozzářené oči hned po ránu?

Namoč vatové tampónky do studeného mléka a na pět minut je zkus přiložit na opuchlá víčka!

Právě když to nejmíň potřebuješ, objeví se ti na čele nebo na nose pupínek?

Přímo na zčervenalé místo přilož kostku ledu a vydrž nejméně 20 sekund - led zmírní zánět. Pak použij hydratační krém a oblíbený korektor.

Jak na sametově hladké ruce?

Budou krásně jemné, když si je na 10 minut ponoříš do lázně ze 2 šálků plnotučného mléka a 2 šálků heřmánkového čaje.

Chceš bělejší zuby?

Zapomeň na citron, který ničí sklovinu! Máme tip, který voní i chutná! Jednou za čas (ne pravidelně!) si zuby přejeď čerstvými jahodami - osvědčeným přírodním bělidlem!

Aby lak na nehtech déle vydržel!

Před lakováním si nehty otři octem, který je dokonale očistí a odmastí. Použij podkladový lak a krásné nehtíky ti vydrží mnohem déle.

Jak mít sexy vlasy?

Říká se, že vlasy jsou korunou krásy. Jedině zastřihávané a pravidelně myté lesklé vlásky ale vypadají krásně zdravě a sexy! Proto je třeba často používat balzámy, kondicionéry a další ozdravovadla. Neboj se jich a zkus je nějaký čas používat opravdu po každém mytí!

Nejsladší rty

Trápí tě suché a popraskané rty? Dá se na ně s úspěchem použít třeba med (pokud na něj nemáš alergii), nebo kosmetická vazelína, kterou seženeš v každé lékárně.

Líbí se ti porcelánová pleť?

Pokud nejsi právě příznivcem solárka, mohla by tě zaujmout takzvaná "vypínací" maska na pleť. Je prý oblíbena hlavně v Japonsku... A jak na to? Nech si na deset minut na tváři zaschnout vaječný bílek.

Voda je základ!

Žádná z modelek nedá dopustit na obyčejnou vodu! Nezapomínej ani ty na hydrataci zevnitř. Zkus třeba pít 14 dní opravdu pravidelně každý den minimálně 2 litry vody. Uvidíš, jak se ti zlepší pleť!
A ten nejjednodušší a 100% zaručený recept na KRÁSU? Zamilovat se!

Jarní kabelky

31. března 2009 v 18:20 | Girls |  módní Doplňky













Proměny...

31. března 2009 v 15:07 | Girls |  Proměny

účesy s melíry

31. března 2009 v 15:07 | Girls |  Účesy

Letní hříva

31. března 2009 v 14:56 | Girls |  Účesy
Ne nadarmo se říká, že vlasy jsou korunou krásy. Každé z nás však sluší něco jiného. Některé krátké mikádo a černá barva, jiné naopak blond a délka do pasu. Slečna ti poradí jaké barvičky jsou letos v kurzu a jaký účes zvolit pro nadcházející léto 2008!
Nejdůležitějšími aspekty při výběru barvy vlasů je samozřejmě tvá pleť, barva očí a původní barva vlasů. Pro světlou pleť s nádechem oranžové a světlými vlasy se hodí téměř všechny odstíny barev. Ale co my, kterým příroda nadělila trošku jinou variaci?
Jaká barva vlasů se k tobě nejvíce hodí?
Nejdůležitější je, aby zvolený odstín nevypadal nepřirozeně. To ovšem nemusíš od oka poznat a závěrečný výsledek může být velkým zklamáním.
  • Velmi světlá pleť s růžovým nádechem + modré, šedé oči = nejideálnější je popelavý odstín vlasů, jemně stříbrné až platinové
  • Světlá pleť s broskvovým nádechem + oříškově hnědé nebo modré oči = medový tón, měděný či blond
  • Zlatobéžová pleť + zelené či hnědé oči = teplé barvy tj. červený či medový nádech vlasů
  • Olivová pleť + oči chladných barev = tmavší odstíny, popř. do fialova či do modra
TIP: Nemusíš se bát barvit se sama doma nebo s pomocí tvé kamarádky, ale musíš si dávat pozor, abys zvolila tu správnou barvu. Často se stává, že i přesto, že je na obalu barvy napsáno oříškově hnědá, může tě výsledek nepříjemně překvapit. Je to podle toho, na jaké vlasy si barvu chystáš dát. Pokud máš přirozeně velmi světlé vlasy, barva bude velmi intenzivní a jasná. Proto se sama nesnaž o příliš radikální změny a poraď se s kadeřníkem. Rozumné také je nejdříve zkusit barvu, která se vymyje po 6-12 umytích.
Aktuální trendy pro léto 2008
Letošní trend se nese ve stylu přirozenosti. Tedy žádné velké extrémy a kontrasty. Pokud si chceš zvolit více barev, použij ty, které jsou si podobné a které spolu téměř "tón v tónu" splývají. Ostře kontrastující melírky už vyšly z kurzu.
TIP: Nemusíš radikálně měnit barvu svých vlasů. Raději je pouze jemně zesvětli či naopak ztmav. A vůbec - dokud nemusíš skrývat šediny, užívej si své přirozené barvy. I letní sluníčko dovede zázraky ;-)
vlasy2008.slecna.info
Co se třeba inspirovat slavnými hvězdami?
1. Alexis Bledel si zvolila krásnou přírodní hnědou barvu. Musíte uznat, že v jednoduchosti je krása.
2. Tmavě hnědou barvou nic nezkazila ani Rachel Bilson.
3. Zlatavý odstín vlasů Beyoncé nemá chybičku!
4. Tmavší blond je stále hitem. A to i u Ashley Tisdale.

voňavky IN

31. března 2009 v 14:55 | Girls |  Kosmetika
Už jako malá jsem se dobývávala do máminy horní poličky, kde měla uloženy flakonky s vůněmi. Ke štěstí mi stačil jeden šplíchanec ovoněné vody a já jsem si připadala jako princezna. V současnosti už i já sama vlastním poličku, na níž si hrdě vystavuji svoje ulovené kousky. V létě však pří výběru vůně musíš být opatrná - měla by být lehká, svěží a neobtěžující.
Parfém je směs esenciálních olejů a aromatických látek. Jeho úkolem je vydávat nějakou specifickou vůni. Uživatelka tak může podtrhnout svůj charakter, nebo vyvolat pocity a touhy u opačného pohlaví. To zní báječně, ne?
Zajímá-li tě, jak se parfémy rozlišují podle koncentrace či složení, mrkni na TENTO ČLÁNEK (klikni).
Co zkusit v létě?parfemy
Odlehčené vůně! Parfuméři myslí na to, že nás čeká horké počasí, a proto oblíbené těžší vůně speciálně na letní období vyrábějí v lehčích verzích - stále budeš vonět svým oblíbeným parfémem, ale neotrávíš celý autobus :-) Kromě toho snad všechny možné značky vyrábí "koktejly" z chladivých esencí osvěžujících citrusů, sladkého letního ovoce a exotických květin, které jsou na léto jak dělané. Každým rokem vznikají také úplně nové voňavé letní toaletní vody.

Naše tipy:

Urban Flowers London - Avon, 30 ml, 197 Kč
Tahitain Holiday - Avon, 50 ml, 200 Kč
Aquamarine - C-Thru, 30 ml, 249 Kč
Ocean Sun - Gabriela Sabatini, 20 ml, 279 Kč
Tropical Passion - Adidas, 50 ml, 399 Kč
Green Tea - Elizabeth Arden, 50 ml, 490 Kč
Little Kiss - Salvator Dalí, 50 ml, 790 Kč
Pacific Paradise - ESCADA, 30 ml, 900 Kč
(viz obrázek vpravo)

Jak vůni aplikovat?

Při aplikaci na pokožku vybírej teplá a dobře prokrvená místa těla. Například za ušima, na krku, mezi prsy, na loketních a kolenních důlcích. Můžeš si taky navonět umyté vlasy, které parfém dobře drží.
Jak být svěží i za pár kaček?
- Máš čas? Zkus se podívat na internetu! Internetové parfumerie často prodávají vůně s několikatoprocentní slevou. Parfém si můžeš jít vyzkoušet do kamenného obchodu či si nechat poslat jeho vzorek.
- Na internetu fungují bazary (např. Aukro.cz, Odklepnuto.cz,..), kde seženeš "second hand" - prodávající nabízejí buď parfémy nové, či trochu použité (zde si dávej pozor, zda-li výrobek není prošlý!!). Seženeš tak drahé vůně za super cenu.
- Co takhle vyzkoušet nějakou parfémovou imitaci? Populární je třeba Federico Mahora (FM) - někdo na ně pěje chválu, jiný je haní. Nech si poslat nejdříve vzorek a udělaj si názor sama. Jejich cena se pohybuje kolem 300 Kč za 30 ml.
- Že rozhodně nemáš peněz nazbyt? Vsaď na svěží parfémované deodoranty, mají jemnou nevtíravou vůni (např. Exclamation Flirt - Coty, 75 ml, 150 Kč; Pure lightness - Adidas, 75 ml, 160 Kč) - i přes slabou koncentraci svoji práci v létě zmáknou skvěle.

7 nápadů pro dlouhé vlasy

31. března 2009 v 14:54 | Girls |  Účesy
Jsi majitelkou dlouhých rovných či mírně vlnitých vlasů? Připadá ti tvůj účes pořád stejný, nudný a okoukaný, chce zkrátka nějakou změnu? Slečn@ má pro tebe sedm snadných nápadů, jak své vlasy ozvláštnit, aniž bys je musela ostříhat či nabarvit. Každý den v týdnu můžeš vypadat úplně jinak! Vše ti předvedeme na naší šestnáctileté modelce Lucii.<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
PONDĚLÍ: Dokonale hladké
Lucka: "Pondělí je prostě začátkem nového týdne a protože chci týden začít skvěle, dávám si na úpravě vlasů velmi záležet. Je jedno, jestli začíná týden ve škole nebo jsou prázdniny a já relaxuju doma u bazénu nebo jsem jako teď zrovna na brigádě."
pondeli
Jak na to:
1. Umyj si vlasy svým oblíbeným šamponem, nech na nich chvíli působit kondicioner či balzám a poté je pečlivě opláchni vlažnou vodou.
2-3. Do stále ještě vlhkých vlasů rovnoměrně vetři uhlazující krém. (Náš tip: Uhlazující krém Lockenkiller z řady Trend It Up, Balea, 69 Kč)
4. Vyfénuj vlasy studeným či vlažným vzduchem.
5-7. Rozděl vlasy na dvě části pomocí velkých sponek, gumičky nebo skřipce. Nejdříve vyžehli elektrickým narovnávačem spodní část vlasů, pak povol horní část, rozčeš ji a také vyžehli dorovna.
8. Na závěr vlasy přestříkej jemným leskem na vlasy, aby tvůj účes zářil a vypadal dokonale hladký. (Náš tip: Lesk na vlasy ve spreji Glanzspray z řady Trend It Up, Balea, 59 Kč)
<!--[endif]-->ÚTERÝ: Čas na sport
Lucka:
"Tanec je moje vášeň! Každé úterý navštěvuju kroužek moderního tance, při kterém se vždy pořádně zapotím, proto potřebuju účes, který bude praktický a díky kterému mi vlasy nebudou překážet."
utery
Jak na to:
1. Vlasy jsou od pondělka stále hezké a rovné, proto je stačí rozčesat.
2-3. Vyčeš vlasy vysoko nad týl a svaž pevnou gumičkou. Vlasy nad čelem můžeš zfixovat malým množstvím gelu nebo vosku.
4.-5. Připrav si dvě pružné látkové čelenky a upevni s nimi vlasy tak, aby ti při sportu z účesu neodletovaly nezbedné pramínky.
STŘEDA: Zamotávaná
Lucka: "Drdol nosím moc ráda. Nemusím stát hodinu před zrcadlem a během dne si jej pořád upravovat, jelikož vydrží perfektní celý den. Navíc je to pro mě taková změna, jelikož dlouhé vlasy nosím pořád."
Jak na to:
streda
1-2. Do vlhkých vlasů vetři tužidlo pro větší objem účesu. (Náš tip: Tužidlo Trend It Up, Balea, 69 Kč)
3. Vlasy pročesávej prsty, dokud tužidlo neuschne, a poté nech vlasy volně bez fénování.
4. Suché vlasy svaž do gumičky.
5. Ohon z vlasů lehce zamotej a obtoč jím gumičku. Drdol pak zpevni další gumičkou či nenápadnými pinetkami.

ČTVRTEK: Svůdné vlnky na rande

Lucka: "Čtvrtek je podle mě ten pravý den na randění nebo na pokec s kámoškou v čajovně. V obou případech pochopitelně chci vypadat dobře!"
ctvrtek
Jak na to:
1-2. Do vlhkých vlasů vetři větší množství tužidla pro objem či speciálně pro vlnitý účes.
3. Během schnutí tužidla vlasy dlaněmi "mačkej", prohrabuj prsty a čechrej - vzniknou tak jemné, přirozeně vypadající vlnky. Nech volně proschnout.
4. Nasaď si svou oblíbenou čelenku nebo vlasy u čela sepni sponkami, které budou barevně ladit s tvým oblečením. Romantický účes je hotový!
PÁTEK: Perfektní bleskovka
Lucka: "V pátek jsem po škole nebo po práci vždycky děsně unavená, ale večer přesto chci někam vyrazit s kamarády. Volím proto takový účes, jehož výroba mi nezabere věčnost."
patek
Jak na to:
1. Umyté, suché vlasy dobře rozčeš hřebenem.
2. Sčeš je na stranu a sepni veselou gumičkou. Aby ti účes vydržel celý večer, můžeš vlasy na závěr lehce přelakovat či uhladil gelem.
SOBOTA: Buď hvězdou party!
Lucka: "Sobotní noc je vždy něco spešl, a proto chci vypadat co nejlíp! Oblíbila jsem si kudrnaté účesy - pomocí kulmy není složité krásné lokýnky vytvořit, a přitom je to poměrně velká změna."
sobota
Jak na to:
1-2. Do čerstvě umytých, vlhkých vlasů nastříkej sérum pro vlnitý účes.
3. Vysuš vlasy fénem, aby byly hezky nadýchané.
4-5. Přibližně třícentimetrové prameny postupně natáčej na horkou kulmu či speciální úzkou žehličku. Jakmile budeš mít natočené prameny po celé hlavě, můžeš účes zfixovat pomocí laku nebo přestříkat leskem.
NEDĚLE: Pohodové chvíle s rodinou
Lucka:
"Jelikož je má rodina věřící, každé nedělní dopoledne chodíme do kostela. Jenomže vstávejte po protancované noci, abyste si udělaly super vlasy, že. Proto si je po probuzení jen rychle umyju, vysuším fénem a na straně sepnu nějakou hezkou sponkou. Vypadá to dobře, je to jednoduché a účes bez potřebných úprav přežije nedělní rodinný oběd i odpolední cestu k babičce."
nedele
Jak na to:
1-2. Umyté, vysušené a pečlivě rozčesané vlasyjednoduše na straně nad čelem sepni sponkou či dvěma pinetkami (skvěle vypadají například dvě tenké pinetky překřížené přes sebe).

Jaké plavky si vybrat...

31. března 2009 v 14:48 | Girls |  TeStY
Blíží se léto a s tím spojené typické letní činnosti. Možná už přemýšlíš o nových plavečkách a okukuješ výlohy obchodů s oblečením. Chceš pomoct s vybíráním? Poradíme ti, a to opravdu objektivně. Prozradíme ti, které plavky krásně podtrhnou tvoji osobnost a na nejvyšší míru splní svůj účel!
Jak se otestovat? Začni v kolonce s nápisem "START" a pak postupuj po jednotlivých šipkách podle tvých odpovědí - dovedou tě do cíle!
test-plavky
TYP A
>> Jsi sportovkyně, která potřebuje plavky, které z ní nejen udělají svůdnou slečnu, ale také budou praktické a nebudou tě nijak omezovat. Dáváš přednost jednodušším stylům a barvám, ale nějaká ta originalita čas od času taky neuškodí!
TIP: 1. Old Navy, 2. O´Neill, 3. Old Navy, 4. Speedo
plavky1
TYP B
>> Jsi veselá a kamarádská, ráda se bavíš. Nudné nesmí být ani tvé oblečení, natož letní plavky. Vyber si zkrátka cokoliv, co to padne do oka a budeš mít radost v něčem takovém vyrazit k vodě za sluníčkem!
TIP: 1. Rip Curl, 2. Old Navy, 3. American Eagle Otfitters, 4. French Connection
plavky2
TYP C
>> Co se oblečení týče, máš super vkus. Upřednostňuješ jednoduchou krásu a eleganci před nápadnými vzory a křiklavými barvami. Každopádně ani to neznamená, že tvé plavky musí být obyčejné a nezajímavé, naopak!
TIP: 1. Old Navy, 2. American Eagle Otfitters, 3. Rip Curl, 4. Andreas Sarda
plavky3

Vyznáš se??

31. března 2009 v 14:42 | Girls |  TeStY
tvPodzim je jako stvořený k příjemnému se uvelebení v křesle a zhlédnutí nějakého fajn filmíku. Chceš vědět, jestli jsi správný filmový fanda se vším všudy? Dej si náš test a zjisti, jak jsi na tom se svými znalostmi z tohoto oboru!
1. GOTHIKA: Co je napsáno krví na dveřích ložnice v Mirandině domě?
a) don't be alone
b) never be alone
c) not alone
2. Jak se jmenoval anděl v podání Nicolase Cage ve filmu MĚSTO ANDĚLŮ?
a) Semi
b) Seth
c) Nicolas
3. Kdo hrál slavnou ANGELIKU?utelevize
a) Michele Mercier
b) Joelin Merciere
c) Nicolle Mercier
4. Kdo je režisérem všech tří filmů z KAMEŇÁKOVA?
a) Karel Janák
b) Zdeněk Troška
c) Filip Renč
5. Získal film KRÁSKA V NESNÁZÍCH Českého lva za nejlepší film?
a) ano
b) ne
6. Jak končí film SAW - HRA O PŘEŽITÍ?
a) Odhalením totožnosti vraha a s tím náběh na pokračování
b) Velkým výbuchem, který zabije vše živé
c) Mrtvola zprostředka místnosti se zvedne a odejde
7. Co je asi největším přáním Catherine Wylerové v komedii BULŠIT?utelevize2
a) Vyhrát soutěž krásy.
b) Vyspat se se svým bratrem.
c) Být roztleskávačkou.
8. Kdo je pokládán za VYNÁLEZCE FILMU?
a) bratři Wrigtové
b) bratři Tavianiové
c) bratři Lumiérové
9. Vdova po Kurtu Cobainovi - Courtney Love - si zahrála v jednom filmu MILOŠE FORMANA, který to byl?
a) Goyovy přízraky
b) Lid versus Larry Flynt
c) Amadeus
10. Kdo určitě nehraje v PIRÁTECH Z KARIBIKU?
a) Johnny Depp
b) Orlando Bloom
c) Steven Spielberg
Hláška z Matrix Revolutions : Je dokonáno.
Tak mrkni, jak jsi dopadla :)
Odpovědi: 1C, 2B, 3A, 4B, 5A, 6C, 7B, 8C, 9B, 10C

Jsi závislá na své kamarádce

31. března 2009 v 14:40 | Girls |  TeStY
Jsou to kamarádky na život a na smrt. Jedna bez druhé jednoduše nemůže žít." - Dalo by se tak popsat přátelství tebe a tvé nejlepší kamarádky? Jste prima dvojka, nebo úplně jako jeden člověk? Udělej si pár minut na náš test a otestuj vaše sílu vašeho vztahu.
Návod: Začni u políčka "START" a dále postupuj po šipkách podle odpovědí. Jakmile tě šipky dovedou k jednomu z písmenek (A, B nebo C), můžeš si přečíst výsledky níže.
test-kolaz
VYHODNOCENÍ:
A: JAKO JEDNA DUŠE!
Když se trápí jedna, je smutná i ta druhá. Když se jedna z vás zamiluje, ta druhá jí přeje štěstí. A kamkoliv se jde, téměř vždy jste spolu, pokud je to možné. Ano, přesně tak by se dalo charakterizovat vaše úžasné kamarádství. Jste nerozlučná dvojka, kterou nerozdělí nic na světě a sebemenší neshoda váš vztah ještě posílí. Můžeš být šťastná za to, že máš při sobě vždy člověka, který tě podrží a udělá pro tebe vše, čeho je schopen. Ovšem i tady je třeba dodat jeden vykřičník - dej pozor na to, aby se z vašeho přátelství nestala zlatá klícka. Nesmíš se na kamarádku příliš upnout a především měj pochopení i pro to, že občas jedna tvá kamarádka tráví čas s jinými lidmi nebo se svým klukem. Pokud budete k sobě vzájemně tolerantní a budete se ve všem podporovat, je váš vztah naprosto ideální!
B: SESTRY V AKCI!
Ty a tvá kamarádka jste pěkně vykutálená dvojka. Rády společně vymýšlíte společná dobrodružství, chcete se bavit a užívat si života. Nevíte, co je to nuda, a rozhodně vaše kamarádství není světu uzavřeno. Ačkoliv si jedna s druhou rozumíte jako s nikým jiným, klidně mezi sebe občas pustíte jiné lidi nebo se jdete bavit s celou partou. Nedá se říct, že byste trávily všechen volný čas pouze spolu, ale tajnosti a holčičí záležitosti řešíte zásadně jedna s druhou a víte, že si můžete vzájemně stoprocentně důvěřovat. Co může být lepšího? Gratulujeme!
C: VZÁJEMNÁ OPORA
Sama moc dobře víš, že nejsi typ člověka, který se upne na jednu jedinou kamarádku a nevšímá si ostatních kolem. Ba ne, ty se ráda bavíš, máš hromadu kamarádů a neustálé holčičí švitoření, to prostě není tvůj styl. Přesto jistě musíš uznat, že mezi všemi kamarádkami je jedna dušička, která je ti přeci jen nejblíž a kdykoliv potřebuješ pomoct, je to právě ona, komu se nejčastěji vyzpovídáš ze svého trápení nebo vybrečíš na rameni. Pokud to tak vyhovuje vám oběma, není v tom jediný problém. Zamysli se však, jestli tvá kamarádka (pokud touží spíše po přátelství typu A nebo B) nemá občas pocit, že jsi jí dobrá jen tehdy, když potřebuješ pomocnou ruku. Proto jí nezapomeň všechno, co dělá ona pro tebe, oplácet stejnou měrou!

umíš si sama sebe vážit???

31. března 2009 v 14:39 | Girls |  TeStY
testikSlovo láska má mnoho významů. Můžeš milovat svou rodinu, svého kluka, své koníčky nebo třeba domácího mazlíčka. Každopádně, nikdo nemůže naplno milovat jinou osobu, pokud si nemá rád sebe. Zjisti, jestli si umíš vážit sebe sama, anebo jsi velkým dlužníkem své duše i vlastního těla.
1. Dávala jsi někdy za vinu svému vzhledu a postavě, že ti nevyšel vztah s klukem?
a) Ne, věřím, že to, jak vypadám, nehraje ve vztahu podstatnou roli. (10)
b) Možná trochu, ale různých důvodů by se pokaždé dalo nalézt daleko víc. (5)
c) Pokaždé, když se mi něco nevydaří, hledám chybu především v sobě a ve svých vnějších nedostatcích. (0)
2. Míváš někdy záchvaty nechutenství vůči sobě samé?
a) Hodně často propadám zoufalství a nejraději bych rozbila všechna zrcadla a vyhodila váhu z okna. (0)
b) Našla bych na sobě hned několik nedostatků, ale vše beru s nadhledem a moc je neřeším. (10)
c) Výjimečně, když se cítím opravdu pod psa a hledám chybu úplně ve všem. (5)
3. Představ si následující situaci: Jsi na toaletě a najednou slyšíš přijít dvě spolužačky, které neví, že tam jsi, a nahlas pomlouvají tvůj nový účes, ze kterého jsi byla nadšena a všichni ti ho chválili. Co uděláš?
a) Zařvu přes dveře: "Holky, prosím vás, hoďte mi sem toaleťák, ten můj se lekl mých vlasů a utekl!" a nahlas se zasměju tomu, jak jim najednou sklaplo. (10)
b) Tiše opustím toalety a budu si myslet svoje. Vždyť ony taky nejsou žádné hvězdy! (5)
c) Bude mě to hrozně mrzet, vyběhnu ven a rychle zavolám své kadeřnici, jestli se odpoledne můžu stavit, aby mi vlasy ostříhala a nabarvila na původní odstín. (0)
4. Jaký názor máš na anorexii?
a) Sice to pro tělo není úplně nejlepší, ale ty holky prostě jen chtějí vypadat líp, tak proč jim to brát? (0)
b) Občasná dieta neuškodí, ale nesmí to zajít až tak daleko! (5)
c) Odsuzuju veškeré úmyslné diety. Člověk se má hýbat a jíst zdravě, když chce dobře vypadat, ale tím, že nebude jíst vůbec, se všechny problémy ještě prohloubí. (10)
5. Dokázala bys změnit celý svůj styl a řadu vlastních názorů, jen proto, abys zapadla do něčí party?
a) Vyloučeno, přijít o své vlastní já, jen abych se někomu zalíbila, je na světě to nejsmutnější. (10)
b) Pokud by mi to za to stálo, tak ano. (0)
c) Člověk často musí pro to, co chce, něco obětovat, ale vše má své hranice, přes které bych rozhodně nešla, i kdybych kvůli tomu do oné party nezapadla. (5)julie
6. Líbí se ti jeden kluk, ale zjistila sis, že všechny jeho předešlé přítelkyně byly dokonalé štíhlé blondýnky, zatímco ty si připadáš jako jejich naprostý opak. Má podle tebe cenu se o toho kluka snažit?
a) Nejdříve se pokusím zhubnout, odbarvím si vlasy a nechám udělat umělé nehty - teprve pak začnu přemýšlet, jak ho získat. (0)
b) Budu mít jisté pochybnosti, že by se mohl zamilovat zrovna do mě, ale raděj ho pustím z hlavy než abych se stala pravou kopií jeho ex-přítelkyň. (5)
c) Minimálně za pokus to stojí. Jestli mě však odmítne, sotva se na mě podívá, je to pro mě známka toho, že rozhodně o nic nepřicházím, ale on naopak může litovat :-) (10)
7. Příroda ti nenadělila zrovna ženské tvary a můžeš jen závidět při pohledu na své spolužačky, jak se pyšní hezky tvarovaným poprsím v sexy topících. Co ty na to?
a) Neřeším to. Já mám zase hezké něco jiného, co závidí ostatní mě. Tak to je se vším. (10)
b) Koupím si o číslo větší podprsenku a budu si ji vycpávat vatou. Nikdo přece nic nepozná a až budu starší, můžu jít na plastiku. (0)
c) Každý má nějaké nedostatky, ale vždy jde něco dělat - zjistím si, jaké střihy a vzory mou plochou hruď zamaskují nebo jí budou lichotit. Není všem dnům konec! (5)
8. Představ si následující situaci: Se svým klukem jsi už několik týdnů a on na tebe poslední dobou naléhá se sexem. Ty se však necítíš ještě úplně připravená a navíc ses s rodiči domluvila, že se v brzké době necháš očkovat proti rakovině děložního čípku, což je nejlepší podniknout ještě před zahájením sexuálního života. Jak se k této situaci postavíš?
a) Se svým klukem si o tom promluvím a vysvětlím mu své stanovisko, snad mě pochopí. Není kam spěchat. (5)
b) Nikdy se do ničeho nenechám tlačit a do sexu od kluka, se kterým ještě nejsem ani dost dlouho, už teprve ne! Jestli neumí počkat až budu sama chtít, může jít rovnou o dům dál. (10)
c) Když použijeme kondom tak se přece nic nestane a nikdo se nedoví, že už nejsem panna! (0)
9. Cítíš, že tě tvá kamarádka často využívá, a vaše kamarádství už není jako dřív. Jak se zachováš?
a) Asi nijak. Raději kvůli ní někdy něco obětuju, než abych o ni přišla a byla sama. Co kdybych už žádnou nejlepší kamarádku nenašla? (0)
b) V nitru doufám, že spoustu věcí tak má kamarádka nemyslí a nedochází jí, že mi třeba nějak ubližuje. Promluvím s ní o tom, pak už určitě bude všechno v pořádku. (5)
c) Rozhodně si to nenechám líbit. Není to přece jediná kamarádka, kterou mám, a pokud se ke mně chová špatně, klesla u mě velice hluboko. (10)
VYHODNOCENÍ:
90-65 bodů: SLEČNA NEZNIČITELNÁ

Tvé heslo: Jsem, jaká jsem, a takovou mě berte!
Jsi jako obrněný transportér, jehož pancéřový kryt spolehlivě odrazí každou štiplavou poznámku. Jdeš si tvrdě za svým cílem, jsi si vědoma, kdo jsi, co chceš, a nenecháš si ničím a nikým zkřížit cestu. Přesto i ty máš nějaká ta citlivá místa, do kterých zásah pěkně bolí, ale ani to nevyvrátí tvou vnitřní harmonii. Pokud pro někoho nejsi dost dobrá, neztrácíš s ním jednoduše čas.
60-35 bodů: SLEČNA POZITIVNĚ MYSLÍCÍ
Tvé heslo: Nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůř!
Není ničeho, co by tě dokázalo naprosto vykolejit, i když i s tebou občas něco pořádně zakymácí. Dalo by se říct, že jsi velmi kreativní člověk - jakmile se objeví sebemenší problém, máš v rukávu ihned nějaké chytré řešení, které ti pomůže vše překonat. Cítíš se sama se sebou vcelku spokojená, ale přesto kolem sebe neustále potřebuješ lidi, o kterých víš, jak moc tě mají rádi. Jejich láska ti dodává radost do života a sílu bojovat.
30-0 bodu: SLEČNA ZOUFALEC
Tvé heslo: Mouchy, sežerte si mě!
Jakmile ráno vyklouzneš chatrným krokem z postele, zjeví se ti v zrcadle mrzutý výraz člověka, co má v životě neustálý chaos. Nikdy si s ničím nejsi 100% jistá, pokaždé váháš, jestli jít doprava či doleva, a všechna důležitá rozhodnutí bys raději přenechala někomu jinému i za cenu obrovských ztrát na vlastní individualitě. Snaž se být více nezávislá, rozhoduj se sama za sebe a nepřemýšlej pořád pouze nad tím, co si pomyslí tvé okolí. Je to tvůj život, užívej si ho plnými doušky a nenech se převálcovat svou marnivostí! Pravdou je, že čím více se budeš snažit být naprosto dokonalá, tím více budeš klesat do propasti, ze které není návratu.

Ten pravý sport pro tebe

31. března 2009 v 14:38 | Girls |  TeStY
V době probíhající letní olympiády je sport jasným tématem číslo jedna. Teď buď upřímná - myslíš si o sobě, že jsi aktivní, nebo naopak líná jak veška? Pokud ses přirovnala spíše k druhé možnosti, možná tě trápí svědomí a neustále si říkáš, že bys se sebou měla konečně začít něco dělat a naučit se být více v pohybu. Jenomže kde začít? My ti poradíme - vyzkoušej si náš krátký test a zjisti, co je pro tebe to pravé ořechové!

1. V pátek večer obvykle…
a) Ležíš v posteli se zajímavou knížkou - potřebuješ si prostě po náročném týdnu odpočinout a přijít na jiné myšlenky.
b) Jdeš se bavit s přáteli - do hospůdky, na diskotéku, někam na mejdan…
c) Děláš, co je potřeba (uklízení, učení či práce) nezávisle na tom, jestli jsi nebo nejsi unavená. Nemůžeš odpočívat, pokud nemáš splněny všechny povinnosti.
d) Snažíš se "vybít" - sportem, tancem - zkrátka čímkoliv, hlavně když při tom můžeš vypnout mozek.

2. Tvé nehty jsou…

a) …čisté, opilované, ale nijak nenalakované - dáváš přednost přirozenosti.sport.test
b)…nalakované nějakou veselou trendy barvičkou.
c) …dokonalé - vsázíš na profesionální francouzskou manikúru.
d) …nalakované výraznou barvou, která vystihuje tvoji aktuální náladu, ale zato krátké, to kvůli praktičnosti.
3. Když tě někdo nebo něco fakt hodně naštve…
a) …snažíš se přesto udržet si poměrně chladnou hlavu a vyřešit to s klidem a rozumem.
b) …jsi viditelně naštvaná, ale nikdy to nevyvrcholí hysterickým záchvatem - natolik se naštěstí kontroluješ. Trvá ti pár minut, než to vydýcháš a pak jsi ochotná celou záležitost řešit.
c) …nezastavíš se a bleskově věc řešíš, aniž bys propadala zoufalství, hněvu či depresi. Tedy alespoň navenek…
d) …exploduješ jako časovaná bomba. Pomůže ti jedině pořádně se vykřičet a vybouřit, v extrémních případech s něčím třísknout.
4. Představ si, že jsi sama ve svém pokoji, stoupneš si před zrcadlo, pustíš svoji oblíbenou písničku a sama pro sebe si tančíš. Jako hudbu bys zvolila?
a) Nějakou klidnou, pomalou romantiku, při níž budeš po pokoji poskakovat ladnými pohyby jako baletka či lesní víla. Vychutnáš si každičký krůček a budeš se cítit spokojená a vnitřně vyrovnaná.
b) Veselou, skotačivou - budeš si představovat, že jsi uprostřed tanečního parketu spolu se svými kamarádkami a vlníš se před očima svého idola.
c) Hlavně hodně rychlou - začneš skákat, dělat divoké pohyby až hudbu procítíš celým svým tělem. To vše do úplného úmoru.
d) Pořádně tvrdý nářez, tanec bude připomínat spíš bojové umění - máš pocit, že jen tak ze sebe odplavíš vše negativní.
5. Ve škole jste byli rozděleni do skupinek, ve kterých máte společně zpracovávat projekt. Jakou pozici ve skupině zaujmeš?
a) Zpracuješ právě ten úkol, který ti byl v rámci skupinky přiřazen.
b) Cítíš se být rovnocennou členkou týmu a proto si myslíš, že by všichni na všem měli pracovat společně, nikdo by neměl mít vyloženě hlavní slovo.
c) Určitě hned zaujmeš velení - začneš ostatním rozdělovat jejich úkoly, a ty posléze kontrolovat, aby vše bylo bez chybičky.
d) Jako každý, i ty budeš mít hlavu plnou vlastních nápadů a návrhů - budeš se je snažit prosadit.
sport.test26. Chystáš se na první lekci sportu, který sis zvolila, jenomže před tím si musíš pořídit vhodný sportovní obleček. Jakou bude mít pravděpodobně barvu?
a) Čistě bílou.
b) Křiklavě oranžovou.
c) Neutrální černou či tmavě modrou.
d) Ďábelsky červenou.
7. Kterou z následujících vlastností bys na svém partnerovi v žádném případě nemohla snést?
a) Netrpělivost.
b) Sobectví.
d) Flegmatismus.
c) Vyčítavost.

- KONEC TESTU -

Nyní si sečti, kolikrát jsi označila které písmenko - to, jež se v tvých odpovědích vyskytlo nejčastěji, tě zavede k výsledku:
Nejvíce: a) >> OČISTA MYSLI
Co si budeme povídat - nejsi nijak soutěživý typ, nepotřebuješ porážet druhé či pokořovat vlastní limity. Od sportu očekáváš spíše příjemnou relaxaci, radost z pohybu a uvolnění. Ani to však není žádný problém - také lidé, jako jsi ty, mají z čeho vybírat!
Ideální sport: Vsaď na jógu, scénický tanec, relaxační plavání či se běž jen tak projít přírodou. Vše splní tvé nároky jak na pohyb, tak na duševní očistu.
Nejvíce: b) >> TÝMOVÁ SPOLUPRÁCE
Jsi kamarádská, ráda se bavíš a od sportu očekáváš mimo jiné i navázání nových kontaktů. Necítíš se dobře v pozici rivala, jsi stvořena pro tým. Mimo to, že tě musí bavit sport samotný, se potřebuješ cítit příjemně v prostředí, kde jej provozuješ. Dobré vztahy s kolegy či spoluhráči jsou pro tebe nezbytné.
Ideální sport: Míčové hry (např. volejbal, florbal,…) jsou typickými týmovými sporty, ke kterým se dostaneš snad v každém městě. Kromě toho by tě bavilo být součástí taneční skupiny (na konkrétním stylu nezáleží) a k zahození není ani aerobic, který dokonale skloubí zábavu, sportovní vyžití, tanec i socializaci J
Nejvíce: c) >> MAXIMÁLNÍ VYTRVALOST
Jsi nezastavitelná! Vše, co jsi začala, pokaždé dovedeš až do zdárného cíle, nikdy se nevzdáváš a zuby nehty pelášíš dál, přestože ti už docházejí veškeré zásoby energie. Sladkou odměnou je ti pocit vítězství - ať už přímo ve hře či "pouze" z překonání vlastních hranic.
Ideální sport: Běh, cyklistika, jízda na kolečkových bruslích - při všem se perfektně vyřádíš. Rozhodně však vyzkoušej i spinning, kde zajisté využiješ svou vytrvalost a uspokojíš svou lačnost po pokořování limitů. Toužíš-li po soutěžení, dej se na atletiku.
Nejvíce: d) >> BOUŘLIVOST A ADRENALIN
Jsi velmi temperamentní dívka, která čas od času ze sebe potřebuje setřást přebytečnou energii, aby v tobě při nejbližší možné příležitosti nevybouchla. Miluješ extrémy, adrenalin tě neskutečně vzrušuje a už dlouho toužíš vyzkoušet něco extra, zač na sebe budeš nesmírně hrdá.
Ideální sport: Z běžně dostupných vyzkoušej kickbox (nebo jiný bojový sport, který tě zaujme), bowling nebo rychlý tanec (například discodance). Možná tě však - alespoň někde v koutku duše - lákají i takové delikatesy, jako je tandemový seskok, zorbing, apod.

Od střevíčků po tenisky

31. března 2009 v 14:37 | Girls |  CoOl BoTy

Zlaté okouzlení

31. března 2009 v 14:34 | Girls |  módní Doplňky
doplnky

Letní top

31. března 2009 v 14:33 | Girls |  Oblečení
tricka

žabky

31. března 2009 v 14:32 | Girls |  CoOl BoTy
zabky

Džínová inspirace

31. března 2009 v 14:31 | Girls |  Oblečení
dziny


Fialové oslnění

31. března 2009 v 14:30 | Girls |  Oblečení
podzim07

Laky CooL

31. března 2009 v 14:29 | Girls |  Kosmetika
cervena
temnotazlatozarive

Tenisky

31. března 2009 v 14:28 | Girls |  CoOl BoTy
1. Decentní - Jsi sportovkyně, která se nebojí módních vychytávek? Určitě se ti zalíbí tyhle tenisky Reebok v jemných pudrových barvách.
2. Tyrkysové - I na podzim si můžeš připomenout svěží letní nebe a rozkvětlou louku! (DC Shoes)
3. Písečné - Pískové a béžové odstíny mají výhodu - budou se "bratřit" se všemi ostatními barvičkami, které ráda nosíš! (Etnies)
tenisky
4. Jako mořské hlubiny - Tmavě modrá s kovovým nádechem zase frčí! (DC Shoes)
5. Pro princezny - Láká tě sk8 styl, ale nechceš se vzdát své holčičí image? V tom případě jsou pro tebe tyto růžovky jako šité na míru! (DC Shoes)
6. Nápadné - Neboj se pořádně pestrých a křiklavých kombinací! (DC Shoes)
7. Jasná jednička - Na Slečně už bylo napsáno mnoho o tom, že bez fialové letos ani ránu. Vsaď tedy na fialové tenisky! (Adio)
8. Svěží - Kombinace bílé a zelené je nestárnoucí záležitostí. Rozzáří ti den! (Etnies)

Holčičí drobnůstky

31. března 2009 v 14:27 | Girls |  Oblečení
slecna
1. Trendy pyžamko Hello Kitty, H&M
2. Slaďoučký parfémovaný tělový sprej Be…Kissble, Avon
3. Tenisky s Geishou, Ed Hardy
4. Dívčí "boxerky" s různými motivy Hello Kitty, H&M
5. Perleťově růžový lak na nehty Color Trend, Avon
6. "Myší" botlky, BC Footwear
7. Maxi kazeta kosmetiky (oční stíny, lesky na rty, tvářenky) ve tvaru ledňáčků, Pupa
8. Světlounce růžová mikina, H&M
9. Červené boxerky Snoopy, H&M
10. Stříbrné sponky do vlasů ve tvaru srdíček, H&M
11. Zádová sukně z rifloviny, s.Oliver
12. Plyšové ťapky, Ugg
13. Pěna do koupele s vůni levandule, Avon
14. Proužkované tričko s pusinkou, H&M

POhodová moda

31. března 2009 v 14:26 | Girls |  Oblečení
pohodovamoda
1. Černé tričko s barevným nápisem, Punky fish
2. Šedé džíny cigaretového střihu, Punky fish
3. Šedé tričko, Time-out
4. Bílé tenisky s lebkou, Deichmann
5. Růžové tričko s potiskem, Punky fish
6. Světle džínová sukně se vzorem, Punky fish
7. Tenisky se zlatým zdobením, Baťa
8. Zelené tričko se zlatými pistolemi, Time-out
9. Tmavě džínová sukně, Time-out
10. Hnědá bunda s károvaným vzorem, Time-out
11. Tmavě modré džíny, Time-out
12. Bílé tričko se zlatým potiskem, Time-out
13. Bílé tenisky s potiskem korunky, Deichmann

Kabelkománie

31. března 2009 v 14:25 | Girls |  módní Doplňky
kab1
kab2kab3kab4

Podzimní hity

31. března 2009 v 14:24 | Girls |  Oblečení
kralovna2
VYBRALI JSME PRO VÁS…
1) KABÁTKY - A) Se stojáčkem, Kenvelo; B) Elegantní, Time-Out
2) SVRŠKY - A) Krémový svetřík s kapucí, Kenvelo; B) Bílé triko, Time-Out; C) Bílá mikina s "beránkovou" podšívkou, Kenvelo
3) KALHOTY - A) Mírně bokové s páskem, Kenvelo; B) Klasické béžové pláťáky, Time-Out
4) SUKNĚ - A) Nabíraná, Kenvelo, B) S jemnými proužky, Time-Out
5) BOTY - A) Kovbojské, B) Sexy špičáky, C) Nízké ála 80.léta - vše Deichmann
6) ŠPERKY - A) Hvězdičkové náušnice, H&M; B) "Zlaté" hodinky, s.Oliver
7) DOPLŇKY - A) Pásek se zlatou sponou, Orsay; B) Hnědé rukavičky, Orsay; C) Béžová kabelka s mašlí, Orsay; D) Khaki čapka, H&M; E) Kožený pásek, Orsay; F) Zlatý šátek, H&M; G) Bílý vlněná čepka, Time-Out; H) Krémový šál, Promod


Jarní líčení

31. března 2009 v 14:22 | Girls |  Kosmetika
Týká se: jaro, líčení, nehty. Publikovala Eliška R. 13. 3. 2008 v TRENDY .
lic3perJasně. Ještě není doba vhodná pro odložení všech teplých svršků, přesto už nyní je ten správný čas zapracovat na svém jarním looku! Co prý letos pofrčí? Poradíme ti, jak nalíčit rty, jakou barvou nalakovat nehty a jak zvýraznit oči. Krásná a trendy budeš během několika málo minut. (Na vaše přání!)
Nehty? Nuda nehrozí!
lic2Dlouhatánské gelové drápky, decentní francouzská manikúra a omšelé barvy jsou v nové sezóně zase mimo. Ano, už to byla tak trochu nuda. Proto se neboj a klidně si své nehty zkrášli mnohem zářivější barvičkou. Pastelky, neony, syté a jasné barvy jsou trendy!
Náš tip: Jasné barvy mnohem lépe vypadají na kratších nehtech. Máš-li je dlouhé, je pravý čas na zkracovací proceduru. Zastříhni je do mírného obloučku či do rovna s kulatě zapilovanými rožky.
Na obrázku: 1. Lak na nehty Nail Wear 12 ml, Avon, 179 Kč; 2. Lak na nehty 60 seconds Vinyl Shine, Rimmel, 59 Kč; 3. Lak na nehty Colortrend, Avon, 79 Kč
Jiskra v oku
lic1Černé oční linky ukryj do šuplíku. Možná je opět velice brzy vytáhneš, ovšem přivítat jaro mnohem veselejšími barvičkami je zkrátka stylové! Pořídit si můžeš Oční stíny v tužce či klasické oční linky v odstínech lila, fialové, kovově modré nebo třeba růžové. Na horním víčku smí být linka klidně široká, na spodním víčku pouze lehce orámuj linii řas od vnějšího koutku směrem k vnitřnímu do ztracena.
Náš tip: Chystáš se na diskotéku či na divokou party? Tas třpytky! Kovové odstíny linek v kombinaci s malými blyštivými odlesky ti vykouzlí jiskrný pohled.
Na obrázku: 1. Třpytivé oční linky Colortrend, Avon, 149 Kč; 2. Tužka na oči s kovovým leskem Arabian Glow, Avon, 109 Kč; 3. Oční stíny Automatic Eye Shadow, Gabriella Salvete, 119 Kč
Důraz na rty
lic3Módní ikony se posledních pár dní stále v hojnějším počtu objevují s výrazně nalíčenými rty. Což o to, rtěnka v odstínu višeň možná vypadá svůdně, ale do školy se zkrátka nehodí. Přesto však můžeš vyzkoušet místo čirých lesky s jasnějšími odstíny (lesky jsou naštěstí daleko decentnější než jasné rtěnky), anebo můžeš vyzkoušet rtěnku v pastelovém odstínu růžové.
Náš tip: Aby výraznější barva rtů skutečně vynikla, je třeba sjednotit barevný tón pleti. K tomu ti postačí korektor k zakrytí případných pupínků a sypký pudr ve správně zvoleném odstínu. Jsou-li lesklá ústa, nevypadá už pěkně, když se leskne celá tvá tvář. Chceš-li použít také make-up či tónovací krém, místo rozjasňujícího vol spíše matující!
Na obrázku: 1. Rtěnka Complete Lipstick, Gabriella Salvete, 89 Kč; 2. Lesk na rty Plump Pout, Avon, 169 Kč; 3. Lesk na rty Sweet Shine Lipgloss Colortrend, Avon, 99 Kč


Černobílá elegance

31. března 2009 v 14:19 | Girls |  Oblečení
cernobila

Trendy na jaro

31. března 2009 v 14:18 | Girls |  Oblečení
1. Dívej se na svět kolem modře! Sluneční brýle s plastovými obroučkami v několika barvách, TopShop.
2. Vždy po ruce. Výrazná kabelka v petrolejové barvě s kovovou sponou, Deichmann.
3. Opásej se slunečními paprsky. Úzký žlutý opasek, TopShop.
4. Rozverné puntíky. Kovový náramek, Promod.
5. Fialové svádění. Lak na nehty Visions, Oriflame.
6. Jistým krokem vpřed.Pohodlné tenisky, Deichmann.
7. Jaro má zelenou. Elegantní botky na nízkém korkovém klínku, Deichmann.
8. Kolem krku. Vzdušný šál z přírodního materiálu, Promod.
9. Růžové lásky bez nadsázky. Jasně růžové náušnice kulatého tvaru, H&M.
10. Srdce na pravém místě. Sada tří plastových náramků, TopShop.
DOPLNKY
11. Tak mě polib! Extravagantní brýle s plastovými obroučkami, TopShop.
12. Na vysoké noze. Růžové sandálky na klínku, H&M.
13. Žlutá v elegantním podání. Lodičky se zapínáním přes nárt, Deichmann.
14. Aby vše drželo na svém místě. Zaplétaný fialový pásek, Promod.
15. Kouzelný prsten. Nápadný prsten ve tvaru květiny se zirkonem, TopShop.
16. Všechno kvete, co může. Roztomilé oranžové náušnice, H&M.
17. Do školy i na nákupy. Prostorná sytě žlutá kabelka, Deichmann.
18. Buď retro. Modré náušnice v retro stylu, Promod.
19. Bez tenisek ni krok! Jasně oranžové kotníčkové pláťáky, Deichmann.
20. Kulatě i hranatě. Náhrdelník s barevnými kameny, Promod.
21. Pás cudnosti? Kožený pásek s kovovou sponou, TopShop.
22. Blýskni se! Elastická čelenkado vlasů z malých oranžových flitříků, TopShop.
22. Perlorodka. Různé skleněné, plastové či dřevené korálky, Topshop.

doplnky2

Trička se vZoRy 3

30. března 2009 v 20:18 | Girls |  Oblečení











SluNeční BrÝlE 2

30. března 2009 v 20:11 | Girls |  módní Doplňky
bryle
1. S černými obroučkami, H&M
2. S růžovým nádechem, Orsay
3. Pro sexy sportovkyně, s.Oliver
4. Hranatá elegance, Next
5. Pro dračice, H&M
6. Maximální ochrana, s.Oliver
7. Retro, Orsay
8. Pro svůdné šelmy, H&M
9. Pro sport i na pláž, s.Oliver
10. Se štrasovými kamínky, Orsay
11. 80.léta luxusně, Next
12. Pro rebelky, H&M

Pásky-Roxy2

30. března 2009 v 20:10 | Girls |  módní Doplňky

Oblečení k moři

30. března 2009 v 20:10 | Girls |  Oblečení
mix-moda

Oblečení k pláži

30. března 2009 v 20:09 | Girls |  Oblečení
mix-moda

Fialová móda

30. března 2009 v 20:08 | Girls |  Oblečení
moda

Test - tvé sebevědomí v lásce

30. března 2009 v 20:06 | Girls |  TeStY
Týká se: láska, test, vztahy. Publikovala Eliška R. 30. 6. 2007 v OTESTUJ SE .
testChceš zjistit, jaký uděláš dojem na prvním rande a jestli si ve vztahu s jakýmkoliv klukem dokážeš prosadit také své zájmy a nejen přikyvuješ na jeho návrhy? Náš upřímný test ti otevře oči. Nebuď ušlápnutou puťkou!
Bodové hodnocení najdeš za každou odpovědí, stačí je sčítat a potom se mrknout na vyhodnocení v dolní části stránky.
  1. Kamarádka ti prozradí, že se tě tvůj idol chystá pozvat na rande. Hned první hodinu ve škole máte společně stejný předmět ve stejné třídě a ty víš, že ho tam 100% uvidíš. Co uděláš?
    A) Převezmeš situaci do svých rukou a s pozvánkou ho předběhneš. 0
    B) Budeš si chvíli hrát na nedostižnou, aby pochopil, že nejsi žádná laciná hračka, kterou může mít kdykoliv. 5
    C) Perfektně si upravíš vlasy a dáš si velkou práci také s líčením. 10
  2. Tvůj idol tě na rande skutečně pozve a navrhne ti návštěvu kina v sobotu. Ty už máš však plány na celý víkend dávno vymyšlené a v sobotu si chceš někam vyrazit s nejlepší kámoškou. Jak to vyřešíš?
    A) Jeho nabídku přijmeš, to je pro tebe nyní důležitější než pokec v cukrárně s kamarádkou. 10
    B) Zjistíš si, jestli by tvé kamarádce vadilo vaši schůzku odložit na později. 5
    C) Přiznáš, že už máš bohužel jiné plány, ale zároveň navrhneš jiný termín. 0test
  3. Jsi na party v hloučku o něco starších lidí, všichni pijí a kouří, a ty si začínáš připadat jako mimozemšťan. Najednou ti však jeden starší kluk nabídne pivo. Co ty na to?
    A) Chvíli se necháš přemlouvat a nakonec nabídku přijmeš. 5
    B) Chceš mezi ostatní zapadnou, proto neváháš a ihned přijmeš pozvání. 10
    C) Řekneš "Ne, díky." 0
  4. Na první rande tě tvůj miláček vezme na fotbal. Ty ale sport moc nemusíš a tak celé odpoledne spíše prozíváš, ačkoliv tvůj kluk se očividně skvěle baví. Co mu odpovíš, když se tě nakonec zeptá, jak se ti to líbilo?
    A) "Jasně, bylo to super!" 10
    B) "Bylo mi s tebou fajn." 5
    C) "Upřímně řečeno sport nemusím." 0
  5. Krátce po rozchodu si vyrazíš s jiným klukem, ale náhodou ve městě potkáte tvého bývalého a ty ho nadšeně pozdravíš. Když se tě tvůj současný kluk zeptá, kdo to byl, odpovíš:
    A) Řekneš, že to byl tvůj bývalý, se kterým jste nyní přátelé. 0
    B) Povzdechneš si a řekneš jen, že to byl tvůj ex přítel. 5
    C) Bez zájmu řekneš: "Jen známý." 10
  6. Do svého kluka jsi naprostý blázen, jenže v ne zrovna vhodnou chvíli ti navrhne sex. Ty se na něco takového ovšem necítíš připravená. Jaká bude tvá reakce?
    A) Nebudeš se nijak bránit a vše mu odsouhlasíš. 10
    B) Na rovinu mu řekneš, že na sex se ještě necítíš a poprosíš ho, aby se tě na to neptal. 5
    C) Posadíte se a vážně si o sexu promluvíte, proberete všechny záležitosti kolem něj a i to, je-li na něj už pravý čas. 0
  7. Před školou náhodou uvidíš svého kluka, jak flirtuje s jinou holkou. Tvá sokyně vypadá jako hloupočká blondýnka a tvůj drahý ji očividně sjíždí pohledem od hlavy až k patě. Co ty na to?
    A) Napíšeš mu sms, že je mezi vámi konec. 10
    B) Neuděláš nic, protož jsi si jistá, že s ní stejně nic nemá a ani mít nebude, ale jistě si to s ním později ještě vyříkáš. 0
    C) Oplatíš mu to - poblíž něj začneš flirtovat s prvním klukem, který se ti dostane "do spárů". 5
  8. Zamilovala ses do jednoho kluka z vaší třídy, o kterém víš, že je stydlivý. Stále se s ním v hodinách oční kontakt, ale on se stále tváří, jako bys vůbec neexistovala. Podnikneš něco?
    A) Budeš doufat, že jednoho dne si tě všimnout prostě musí. 10
    B) Pokud nepomůžou pohledy, zkusíš s ním navázat řeč. Možná je opravdu hodně stydlivý. 0
    C) Vykašleš se na něj, protože je to podle tebe důkaz nezájmu. 5
  9. Tvá kámoška tě chce za každou cenu dát dohromady se svým kamarádem a dokonce vám domluví rande, ale tobě se ten kluk příliš nelíbí. Půjdeš na rande s ním?
    A) Poprosíš kamarádku, aby to zrušila, protože z tvé strany to nemá cenu. 0
    B) Nebudeš to řešit a prostě na rande tak jako tak půjdeš. Kdo ví?! 10
    C) Na rande pravděpodobně půjdeš, ale s naprostou nechutí a budeš se snažit, aby onen nešťastník sám uznal, že to s tebou nemá význam. 5
  10. Vztah se svým milým považuješ za naprosto ideální - tedy až na jednu záležitost. Jakmile se společně octnete v přítomnosti jeho kamarádů, tvůj kluk se najednou chová, jako byste se vy dva nikdy v životě nepotkali. Co s tím uděláš?
    A) Oplatíš mu to ve společnosti tvých kamarádek. 5
    B) Nebude ti to nijak zvlášť vadit. 10
    C) Budeš zklamaná a uznáš, že to mezi vámi nemůže dál fungovat. 0
testVYHODNOCENÍ:
0 - 30 bodů: S upřímností nejdál dojdeš!
Vždy víš, co sama chceš a nebojíš se do vztahu vnést také svá přání, názory a cíle. Jakmile se ti něco nelíbí, velmi rychle se přihlásíš o slovo a vše chceš vyřešit. Nedokážeš předstírat radost, když jsi smutná, a dobrou náladu, když jsi na smrt unuděná.
Slečn@ radí: Není fér být vůči partnerovi pokrytec, ale přesto nemusíš vše hned odsoudit. Pokud se miláček opravdu snažil, aby ti s ním bylo hezky, ale trošku se to zašmodrchalo, neměj mu to za zlé a nějaký ten nedostatek mu odpusť.
35 - 65 bodů: Jen počkej, zajíci!
Pokud jsi ve vztahu spokojená, je vše v nejlepším pořádku a tvůj miláček může být šťastný, že potkal právě holku, jako jsi ty. Jakmile se ovšem objeví sebemenší komplikace, stává se z tebe Zoro mstitel. Razíš heslo "Oko za oko, zub za zub," a jakmile tvůj kluk něco provede, naočkuješ mu jeho vlastní medicínu.
Slečn@ radí: Zkus být ve vztahu otevřenější a přestaň hrát scénky z naštvanosti. Mnohem lepší je všechno si vyříkat mezi čtyřma očima!
70 - 100 bodů: Sladké mámení…
Když už se jednou zamiluješ, bereš vztah hodně vážně a jsi ochotná udělat vše, aby byl naprosto dokonalý. Dokonce jsi proto schopná obětovat kousek sebe samé. Aby ses svému klukovi co nejvíce přiblížila, snažíš se mít ráda to, co má rád on, chceš dělat vše, co chce dělat on a tak dále…
Slečn@ radí: Je na čase si uvědomit, že žádný kluk nemá svou holku rád jen proto, že je jeho věrnou kopijí v ženském provedení a s radostí mu odkývá na všechno. Snaž se být ve vztahu mnohem průbojnější a neboj se říci, jaký je tvůj názor na danou věc. Přestože se nebude naprosto shodovat s názorem tvého miláčka, neznamená to ještě, že se k sobě nehodíte.

MINI Test - sebevědomí

30. března 2009 v 20:05 | Girls |  TeStY
1) Myslíš si že si hezká?
a) Ano myslim ---------- 1 bod
b) Ne nemyslim-----------0 bodů

2)Myslíš si že si chytrá?
a) Ano myslim--------2 body
b) Ne nemyslim--------0 bodů


Výsledek:
3 body----- Jsi hezká a chytrá.
2 body------ Jsi chytrá
1 bod--------Jsi hezká
0 bodů-------- Jsi hnusná a blbá
Tak co vám vyšlo???????

DC Botičky

30. března 2009 v 20:02 | Girls |  CoOl BoTy


Crosky

30. března 2009 v 20:02 | Girls |  CoOl BoTy

Parfémy pro dívky

30. března 2009 v 19:57 | Girls |  Kosmetika
Toaletní voda pro dívky
Z jedné strany odvážně kráčíš k dospělosti, z druhé jsi stále malá holčička. Stále experimentuješ,hledáš svůj originální styl. Jenom pro tebe máme výjimečnou nabídku - buď sama sebou! Krouži v rytmu ovoce! Dovol, aby tě naplnila jahodovo-vanilková energie!


Moschino Cheap&Chic Hippy Fizz
Pořiďte si nový svěží parfém! Nová vůně Hippy Fizz je samou esencí průzračného jara plnou štěstí, zářivých radostí a bezstarostnosti.
Chvějivě zářivý úvod přímo překypuje svěžestí a vitalitou. Radost a štěstí pramení z propojení osvěžující kyselosti citrónu a zelených tónů lístků z maliníku, které zjemňuje elegance magnólie.
Srdce vůně snoubí šarm a spontánnost kytice jarních květů doplněné něhou růže stolisté a sladkým tónem parmských fialek, jimž přizvukuje jemný osvěžující závan květů lotosu.
Základ se rozvíjí ve znamení hřejivého akordu cedru, zemité svěžesti dubového mechu a jemným náznakem ušlechtilého osmanthu předznamenávajícího sametově hladký závěr celé vonné kompozice.


Dámské parfémy 15ml - NOVINKA
Dámské parfémy v balení 15ml přesně pro Vás do kabelky......


Dámské parfémy - Květinová kolekce - NOVINKA
Květinová kolekce - 50ml, obsahují 16% vonných esencí, 80% alkoholu....





Bílý trička se vZoRy

30. března 2009 v 19:49 | Girls |  Oblečení